رضا اردکانیان در حاشیه بهرهبرداری از سد لاستیکی گالشکلام شهرستان لنگرود در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آبرسانی به 15 روستای گیلان، افتتاح یک سد لاستیکی و بهره برداری از هشت پروژه پست و دو پروژه خط انتقال برق، اظهار کرد: امروز آغاز عملیات اجرایی پروژه های جدید آب و برق در گیلان را در دستور کار داریم.
وی با اشاره به پویش «هر هفته الف – ب – ایران»، یادآور شد: در سطح کشور 33 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری برای پروژه های آب و برق صورت گرفته است.
وزیر نیرو از تخصیص اعتبار 460 میلیارد تومانی برای پروژه های آب و برق گیلان خبر داد و تصریح کرد: وزارت نیرو 171 پروژه بزرگ در گیلان در دست اجرا دارد که با بیش از 11 هزار میلیارد تومان و 1.9 میلیارد یوآن سرمایه گذاری انجام می شود.
اردکانیان با بیان اینکه تا پایان دولت دوازدهم تعداد قابل توجهی از این 171 پروژه را به بهره برداری خواهیم رساند، گفت: احداث 11 سد لاستیکی در استان گیلان به تصویب دولت رسیده و تاکنون سدهای لاستیکی دهنه سر در آستانه اشرفیه، پهلوان بست در لنگرود، باغبانان در فومن و امروز نیز گالشکلام در لنگرود مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی با اشاره به برنامه دولت برای افزایش قیمت آب و برق، خاطرنشان کرد: براساس تصمیم هیئت وزیران سالانه قیمت برق را بیش از هفت درصد افزایش نمی دهیم و لذا برای سال آینده همین روال ادامه دارد.